Datele cu caracter personal

Toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.zez.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. Narcom Empire SRL SRL nu va  face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Narcom Empire SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este facturarea. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la admin@zez.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte. Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare si nu va fi facut public.


Accesul la site

Utilizatorii acestui site au acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: magazin online. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Narcom Empire SRL. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale. Pentru o buna functionare, site-ul poate seta cookies.


Exactitatea informatiilor

Utilizarea pe www.zez.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie in niciun caz reclama pentru compania respectiva. Narcom Empire SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul magazinului nostru online. Narcom Empire SRL actualizeaza in permanenta securitatea site-ului si a mijloacelor sale de comunicare pentru zez.ro.

Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate, totodata imaginile incluse sunt cu caracter informativ. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse si anume consumabile pentru imprimante poate varia.Toate marcile comercializate in magazinul nostru virtual sunt marci inregistrate si anume propietati ale detinatorilor lor - si au fost utilizate exclusiv in scop descriptiv. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ.

Marcile prezentate de Narcom Empire SRL sunt proprietatea
producatorilor de drept, denumirile, imaginile si simbolurile sunt folosite pentru
identificarea corecta a produselor.Reclamatii si politica de returnare

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online, acestea fiind puse la dispozitia www.zez.ro de catre furnizori. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Narcom Empire SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta a furnizorului. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 48  de ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la admin@zez.ro, urmand sa o solutionam dupa ce se verifica starea lor. Returnarea respectivelor produse se va face in termen de 10 zile calendaristice de la primirea acestora insotite de foaie de test - dupa caz sau explicatiile privind nefunctionarea acestora. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste nefunctionarea respectivelor produse din motive de fabricatie si nu a starii imprimantei clientului, se inlocuiesc produsele.
 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. 
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa str. Heliade Intre Vii nr 8 fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Narcom Empire SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0758.562.799.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.


Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. www.zez.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemena isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio o notificare in prelabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comnezi.
Utilizarea acestui magazin virtual implica acordul in totalitate asupra termenilor si conditiilor specificate mai sus.